Zoiki Pisti Geloof

zeus

Het project

De opdracht voor dit project is om een sterke visuele campagne te ontwerpen voor jouw bedachte overtuiging/geloof die op elke media-uiting toepasbaar is. Je gaat een overtuiging/geloof bedenken die als basis jouw normen en waarden heeft. Vervolgens is het de bedoeling dat je hierbij een publiek (jouw gekozen doelgroep) kan overtuigen om in jouw overtuiging/geloof te gaan geloven. Het doel van dit project is maatschappelijk bewust worden/maken.

Eindproducten
– Naam en logo
– Serie affiches van jouw 10 geboden
– 10 interactieve GIF’s
– App of website (propaganda voor jouw geloof)
– Gebouw voor jouw overtuiging/geloof

moeder-van-eros

Het concept

Zoiki Pisti. Oftewel het dierengeloof in het grieks. 

Met dit Geloofwil ik eigenlijk de stem van de mens ontkrachten en de dieren als goden laten representeren. Met deze goden wil ik vrede en rust in de wereld brengen. Ook heb ik elk dier met een griekse god gekoppeld. En dat aan een maand verbonden zodat je elke maand een nieuwe krachtpunt haalt. Net zoals de sterrenbeelden.

De uitwerking

 

Mijn huisstijl

Ik heb lang nagedacht over hoe ik dit zou gaan aanpakken. Maar ik heb toch gekozen om 4 kleuren te kiezen als poster en daarom heen mijn goden te plaatsen. 

Mijn goden

Mijn goden heb ik gerepresenteerd samen met de griekse menselijke goden. Dit zodat je de referentie van elkaar kan bekijken en kan snappen waarom ze bij elkaar horen. 

posters
moodboard-doelgroep

Mijn doelgroep

De doelgroep die ik heb gekozen zijn eigenlijk jongere mensen die groter denken dan wat de media je aanbied

Ik ben heel naar mezelf gaan kijken en naar mijn opvoeding. De mensen om mij heen die mij inspireren en naar mijn eigen normen en waarden. 

Met zoiki pisti wil ik graag de mens bewust maken van de gevolgen die ze veroorzaken door te leven hoe ze nu leven. De verspilling en de vervuiling van de wereld.